Halloween juhlat


Nyt on aika Halloweenjuhlavalmistelujen!
Halloweenjuhla on rantautunut suomeen 1990-luvulla - ja onhan toki mukavaa tuoda valoa ja iloa syksyn pimeyteen hehkuvanoranssein kurpitsoin ja mahtavin Halloweenasuin, kuten kummitus, hirviö ja noita! Halloweenjuhlaa rakastavat erityisesti lapset!

Miltä löydät kasapäin mahtavia vinkkejä Halloweenjuhlaasi - aina ruoasta asuihin, koristeluihin ja leikkeihin. Sivuiltamme löydät myös monia Halloweenaktiviteetteja niin isoille kuin pienille!

Lue kaikki Halloweenvinkkimme tästä>>

 


Järjestä oma murhamysteeri! Murha Mystery Manorissa
Murha Mystery Manorissa on pulmallinen, hauska ja helposti toteutettava murhamysteeri illallisille. Murha Mystery Manorissa ei vaadi vierailta rooliasuja tai näyttelijänlahjoja, vaan on kekseliäs murhamysteeri, jota kaikki vieraat voivat olla mukana ratkaisemassa.

Lue lisää>>
Halloween aarteenetsinnät:
Aarteenetsintää lapsille:
Halloweenmysteeri

Halloweenmysteerissä lapset saavat auttaa kreivi Vladia etsimään Naakkatornin linnan aarretta. Lapset saavat tehtäväkseen ratkaista jännittäviä haasteita ja matkan varrella vastaan tulee noitia, vampyyrejä, hirviöitä, kummituksia ja velho, sekä muita linnan asukkeja.
Halloweenmysteeri 4-6 vuotiaille>>
Halloweenmysteeri 7-10 vuotiaille>>
Halloweenjuhlat
Halloweenquiz
Pelottavan näppärä Halloweenquiz syksyn juhlaan! Kaikenlaisia karmivia Halloweeniin liittyviä erilaisia kysymyksiä, 27 kysymystä, joista 11 on musiikkikysymyksiä. Piristä syksyä ja pidä Halloweenjuhlat! Halloweenvisailumme on jo puoli juhlaa, lisäksi tarvitset vain hyvää ruokaa ja kurpitsalyhdyn - voilà!
Lue lisää >>