Aarteenetsintä


Aarteenetsintä on mitä parhainta juhlaohjelmaa lastenkutsuille

Onnistuneet lastenjuhlat vaativat hieman järjestelemistä ja mielikuvitusta. Parhaat lastenkekkerit syntyvät, kun suunnittelet syntymäpäiväjuhlat itse syntymäpäiväsankarin kanssa. Lapset rakastavat leikkejä ja yksi todella suosittu leikki lastenkutsuille on aarteenetsintä, jonka voit järjestää erilaisilla teemoilla aina pukeutumisesta tarjoiluun ja koristeluihin. Tarjoilu lastenkutsuihin voi aiheuttaa päänvaivaa, hyvä vinkki on kuitenkin pitää tarjottavat herkut helppoina ja hauskana. Teemalastenkutsuilla on mukavaa, jos myös tarjoilu seuraa juhlan teemaa. Pienet sormisyötävät ovat lasten mieleen ja esimerkiksi vartaat, joissa on lihapullia, nakkeja ja hedelmiä ovat lasten suosiossa, myös pikkupizzat ja pienet suolaiset piiraat ovat helppoja ja maistuvia. Lastenkutsujen tarjoiluun on hyvä sisällyttää sekä suolaista, että makeaa ja raikkaita vihanneksia, sekä hedelmiä. Pelkät makeat tarjottavat saavat lapset väsymään ennen aikojaan ja kaikkihan me tiedämme, että väsynyt lapsi ei jaksa kovin kauan olla iloisella tuulella. Synttärijuhlat vaativat tietysti arvoisensa kakun ja jos perinteinen kermakakku tuntuu liian tuhdilta, voi sen korvata hauskasti koristelluilla muffineilla tai jäätelöllä ja hedelmillä. Vohvelit ja letut ovat myös aina varma valinta. Kesäisillä lastenkutsuilla voi paistaa vaikka tikkumakkaraa ja paahtaa vaahtokarkkeja, jolloin lapset saavat itse osallistua tekemiseen, toki tässä on aina oltava muutama aikuinen valvomassa. Lastenjuhliin voi suunnitella monenlaisia leikkejä ja yksi hauskimmista ohjelmista lastenkutsuilla on teema-aarteenetsintä. Aarteenetsinnän voi järjestää alusta alkaen itse piirtämällä kartat ja suunnittelemalla arvoitukset ja haasteet, tai sitten voi valita valmiin aarteenetsintäpaketin, jossa arvoitukset, haasteet ja piilopaikat on valmiiksi suunniteltu ja joka selkeän leikkiohjelman avulla on helppo toteuttaa isommallekin joukolla lapsia. Mitäpä jos tänä vuonna järjestäisit täydelliset lastenkutsut vaikka viidakkoseikkailuteemalla? Prinsessakutsut ja merirosvoteema ovat aina yhtä suosittuja ja valmiiden aarteenetsintäpakettien avulla teemajuhlat onnistuvat yli odotusten. Äiti ja isä pääsevät huomattavasti helpommalla ja lapset saavat kokea unohtumattoman ja jännittävän aarteenetsintäseikkailun, jonka lopussa luvassa kaikille on mukava palkkio. Palkkio eli aarre voi olla esimerkiksi karkkiaski jokaiselle osallistujalle tai suuri kulhollinen popkornia. Jos lastenkutsut ovat esimerkiksi pääsiäisen tai joulun aikaan, voi aarteeksi piilottaa pääsiäismunia tai piparkakkuja.

 

Jännittävä aarteenetsintä sopii lastenkutsuille kuin nenä päähän

Kun juhlien järjestelyt alkavat olla siinä pisteessä, että kutsukortit on lähetetty, asut ja koristelut on valittu ja tarjoilu on kattamista vaille valmis, saattaa äidin ja isän puhti olla lopussa, sillä onnistuneiden lastenkutsujen järjestäminen vaatii paljon tekemistä. Ainoa asia mikä enää puuttuu on ohjelma lastenjuhliin. Erinomaista aktiviteettia lastenjuhliin on jännittävä aarteenetsintä, jonka voit järjestää lastenkutsujen teeman mukaan. Pienet prinsessat rakastavat kaikkea mikä liittyy prinsseihin ja prinsessoihin ja prinsessateemajuhlaan sopii täydellisesti aarteenetsintä prinsessateemalla. Jos kyseessä on poikien kaverisynttärit, niin prinsessateema ei ehkä ole se juttu, mutta aarteenetsintä supersankariteemalla tai merirosvoaarteenetsintä sopii rasavilleille, jotka kaipaavat toimintaa. Valmiit aarteenetsintäpaketit ovat erinomaista ajanvietettä lastenkutsuille. Lapset voivat käyttää luovuuttaan ja saavat ratkaista erilaisia pulmallisia arvoituksia, sekä pääsevät suorittamaan jännittäviä haasteita matkalla aarteen löytämiseksi. Aarteenetsinnän rekvisiittaa järjestäessä ei tarvita kuin hitunen mielikuvitusta. Haasteena voi olla esimerkiksi jännittävä esterata krokotiileja kuhisevan joen yli… sillan saa lankusta tai huovasta, tunneli syntyy helposti ruokapöydästä ja tuolia voi käyttää "vuorena", jonka yli kiivetä. Aarteenetsintä on alusta loppuun jännittävää ja hauskaa puuhaa kaikenikäisille lapsille, ja jos lapsia on paljon, voi lapset jakaa sopiviin joukkueisiin. Jos aarteenetsijät ovat eri-ikäisiä, voivat isommat lapset tarpeen tullen auttaa pienimpiä arvoitusten ja haasteiden ratkaisemisessa. Aarteenetsinnän tarkoitus ei ole kilpailla, vaan pääasia on yhdessä tekemisen ilo, ja että kaikilla on hauskaa. Järjestitpä sitten syntymäpäiväjuhlat, lastenkutsut, kaverikutsut tai lastenjuhlat ihan muuten vain, niin kaksin verroin hauskempaa niistä saat järjestämällä huisin hauskan teema-aarteenetsinnän. Miltä kuulostaisi vanha kunnon viidakkoseikkailu?

 

Lisää hauskoja aarteenetsintöjä ja leikkejä lastenjuhliin löydät täältä>>

 


Lastenkutsut viidakossa
Aarteenetsintä: Viidakkomysteeri
Anna lasten heittäytyä tutkimusretkelle viidakkoon löytääkseen Maya-intiaanien unohdetun kaupungin ja tarumaisen aarteen! Luvassa on huikea seikkailu täynnä jännittäviä haasteita, pulmallisia arvoituksia ja kohtaamisia viidakon villieläinten kanssa!
4-6 vuotiaille>>
7-10 vuotiaille>>
Aarteenetsintä
Merirosvoaarteenetsintä: Aarteenetsintä 7 merellä
Järjestä merirosvojuhliin jännittävä aarteenetsintä, jossa pienet merirosvot saavat kokea huikean seikkailun seitsemällä merellä! Aarteenetsintä-paketissa on kaikki mitä tarvitset huisin hauskaan merirosvoaarteenetsintään!
4-6 vuotiaille>>
7-10 vuotiaille>>

 

Lastenjuhlat
Aarteenetsintä: Supersankarimysteeri
Auta Supersamia pelastamaan Big Cityn kaupunki vihreänaamioiselta roistolta. Täydellinen aarteenetsintä supersankarijuhliin! Saat kaiken mitä tarvitset ja järjestät hauskimman aarteenetsinnän alle puolessa tunnissa! Lastenjuhlan, joka varmasti tullaan muistamaan!
4-6 vuotiaille>>
7-10 vuotiaille>>